1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Şanlıurfa’da Yaşanan Elektrik Kesintisi Vatandaşları Mağdur Ediyor

Şanlıurfa’da Yaşanan Elektrik Kesintisi Vatandaşları Mağdur Ediyor

Şanlıurfa Mehmetçik mahallesinde yaşanan elektrik kesintileri uzun sürelere dayanınca vatandaş mağdur olmaya başladı.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Şanlıurfa’da Yaşanan Elektrik Kesintisi Vatandaşları Mağdur Ediyor

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Mehmetçik Mahallesi’nde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları mağdur etmeye başladı. Mahalle sakinlerinin belirttiğine göre yaşanan elektrik sıkıntıları sık aralıklar ile tekrarlanırken, ısınma gibi ihtiyaçların karşılanması da zorlaşıyor.

22 Ocak gecesi yaşanan elektrik kesintisinin 23 ocak 18.00a kadar sürmesi sonucu elektrik kesintisinin 12 saati aştığını belirten vatandaşlar  DEDAŞ yetkililerinden elektrik kesintisi sorununa çözüm bulunması için çağrıda bulunuyor.

Şanlıurfa’da Yaşanan Elektrik Kesintisi Vatandaşları Mağdur Ediyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!