1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. TTSO, Ankara’daki Trabzon Günleri etkinliğinde stant açtı

TTSO, Ankara’daki Trabzon Günleri etkinliğinde stant açtı

Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Günleri’nde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası da bir stantla yer aldı. TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, standı ziyaret eden misafirleri ağırladı.

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Günleri’nin açılış törenine TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, eski bakanlar, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Trabzon Milletvekilleri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası da bölgenin turizm değerlerinin tanıtıldığı stantla etkinlikte yer aldı. TTSO adına açılış töreni katılan Meclis Başkanı M. Şadan Eren, standı ziyaret eden misafirleri ağırladı.

TTSO, Ankara’daki Trabzon Günleri etkinliğinde stant açtı
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!