1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. RİZE AGD’DEN İLİMİZDE BİR İLK OLAN KADINLARA ÖZEL KİTAP& KAFE AÇILDI 

RİZE AGD’DEN İLİMİZDE BİR İLK OLAN KADINLARA ÖZEL KİTAP& KAFE AÇILDI 

Anadolu Gençlik Derneği Rize kadın Kollarının gençlik kitap &kafe projesinin bugün  açılışı gerçekleşti. 

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


RİZE AGD’DEN İLİMİZDE BİR İLK OLAN KADINLARA ÖZEL KİTAP& KAFE AÇILDI 

Haber:Dilek ONAY CAN 

Milli ve Manevi değerleri kendine temel esas edinen Anadolu Gençlik Derneğin’den Rize de ilk defa yapılan Sosyol Proje olan “Gençlik Kitap & Kafe” bugün itibarıyla  hizmete açıldı.

Rize Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kadın Kollarından yapılan açıklamada; “İçinde çeşitli sosyo-kültürel faaliyetlerinde  gerçekleşeceği  7 den 70′ e tüm kadınların, kitap okuyabilecekleri, ders çalışabilecekleri, çay ve kahve içebilecekleri bir mekâıı bugün itibarıyla açmış bulunuyoruz.Kitap okumak ,ders çalışmak, çeşitli eğitim ve sosyal faaliyetlere katılmak isteyen tüm hanımefendileri bu nezih mekana bekliyoruz”diye ifade edildi.

RİZE AGD’DEN İLİMİZDE BİR İLK OLAN KADINLARA ÖZEL KİTAP& KAFE AÇILDI 

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!