1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. TTSO’da Forum Trabzon görüşmesi

TTSO’da Forum Trabzon görüşmesi

Forum Trabzon AVM'nin işletmecisi Avrupakent GYO yetkilileri ve iş insanları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya gelerek yaşanan sorunların aşılması için görüş alışverişinde bulundu.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


TTSO'da Forum Trabzon görüşmesi

TTSO Başkanı Erkut Çelebi’nin daveti üzerine gerçekleştirilen toplantıya Çelebi’nin yanı sıra Meclis Başkanı Şadan Eren, Forum Trabzon’un işletmecisi Avrupakent GYO Genel Müdürü Muhsin Erkoç, Forum AVM Müdürü Barış Şakar, TTSO yönetim kurulu üyeleri ve AVM’deki kiracıların temsilcisi olarak iş insanı Necip Akdeniz katıldı.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, önceki gün Forum Trabzon’daki kiracılarla yaptıkları toplantının ardından diyalog zemini oluşturmak istediklerini belirterek, “Bu anlamda alışveriş merkezinin sahibi konumundaki Avrupakent GYO Genel Müdürü Muhsin Bey ve AVM Müdürü Barış Beyi odamıza davet ettik. Oradaki kiracıları temsilen de Necip Bey görüşmeye katıldı. Kiracıların bize aktardığı şikayetlerini; otopark sorunu, yeni bölümün inşaatı nedeniyle ortaya çıkan sorunlar, kira artış oranları ve iletişimin yetersizliği olarak ilgili kişilere aktardık. Onların söylediklerini de dinledik. Elbette yargıya intikal eden olaylarla ilgili bizim bu aşamada konuşmamız doğru olmaz. Ancak diyalogla çözülebilecek sorunlar konusunda her iki tarafın da gerekli adımları atmaya istekli olduğunu gördük. Umarız bu konular kısa zaman içinde diyalogla çözüme kavuşturulur” dedi.

TTSO’da Forum Trabzon görüşmesi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!