1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Biz kazanırsak Maçka kazanır

Biz kazanırsak Maçka kazanır

Yerel seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Bağımsız Türkiye Partisi Maçka Belediye Başkan adayı Ahmet Bektaş, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Biz kazanırsak Maçka kazanır

Halktan yoğun bir ilgi ve destek bulan BTP’li aday Ahmet Bektaş, ziyaret boyunca çay ocaklarında oturarak vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulundu.

Ziyaret boyunca çok sayıda vatandaşın derdini dinleyen Ahmet Bektaş, “Bu seçimlerde bir şey değişirse, Türkiye’de her şey değişir” ifadelerini kullandı.

Mevcut yönetimlerin iyice hantal hale geldiğini belirten Bektaş, “Biz başkayız, sizinle bir başka olacağız Maçkam” şeklinde konuştu.

Maçka’nın çağdaş ve yaşanılabilir modern bir ilçe haline getirilmesi için, her türlü projeye sahip olduklarını ve bunun için hazır olduklarını söyleyen Ahmet Bektaş, “Biz Maçka’yı halkımızla birlikte yönetmeye talibiz ve seçildiğimizde, herkesin Başkanı olacağım” açıklamasında bulundu.

BTP Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu’da Ahmet Bektaş’ın ziyaretlerine eşlik etti.

Biz kazanırsak Maçka kazanır

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!