1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Belediye temizlik görevlisi sorumlu davrandı başkan ödüllendirdi

Belediye temizlik görevlisi sorumlu davrandı başkan ödüllendirdi

‘Helal olmayan paraya dokunamam’

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Belediye temizlik görevlisi sorumlu davrandı başkan ödüllendirdi

İÇİM RAHAT
Trabzon’un Sürmene ilçe belediyesi temizlik işleri müdürlüğünde görevli Kadir Beykoz, ilçe sokaklarını temizlerken özel bir bankanın ATM’sinde bir miktar para buldu. Beykoz, 10 bin TL tutarındaki parayı hiç tereddüt etmeden bankanın Araklı’daki şubesine teslim etti. Beykoz, “İçim rahat ve çok mutluyum” dedi. 
ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
Beykoz’u örnek davranışından dolayı makamında misafir ederek altın ve başarı belgesi ile ödüllendiren belediye başkanı Hüseyin Azizoğlu, ATM’nin arızalı olmasından dolayı yatırılan parayı kabul etmeyip iade etmiş. Arkadaşımız da bu paraya dokunmadan teslim etmiş. Kendisini kutluyorum” diye konuştu.

Belediye temizlik görevlisi sorumlu davrandı başkan ödüllendirdi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!