
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve il Yönetim Kurulu üyeleri yarın gerçekleştirilecek büyük kongre öncesinde Ankara’ya gelerek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldiler.
Bakan Uraloğlu, Kongre için Ankara’da bulunan Trabzon heyetiyle buluştu.
Bakan Uraloğlu, sabah yaptığı açıklamada, “Trabzon teşkilatımız ile istişare toplantısı yapacağız, sohbet edip hasbihal edeceğiz. Ayrıca, genç yaşta hayatını kaybeden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Işıkhan’ın ablası için taziye ziyaretinde bulunacağız. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” demişti.
İl Başkanı Mumcu’da ziyaretin ardından sosyal medya hesabından, “İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte şehrimiz evladı, kıymetli Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek şehrimiz hakkında istişarelerde bulunduk.
Kıymetli Bakanımıza nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.







