Reklam

Reklam
Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’tan Muslim Salikhov’a Fahri Hemşehrilik Unvanı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, dünyanın en prestijli dövüş organizasyonlarından UFC’de mücadele eden ve başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Muslim Salikhov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’tan Muslim Salikhov’a Fahri Hemşehrilik Unvanı


Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’tan Muslim Salikhov’a Fahri Hemşehrilik Unvanı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda Başkan Bıyık, Salikhov’un birçok röportajında Yomralı ve Trabzonsporlu olduğunu ifade ettiğine dikkat çekerek, “Muslim Salikhov her fırsatta Yomra’ya ve Trabzonspor’a olan aidiyetini dile getiriyor. Kendisiyle bu vesileyle ilk kez tanışma fırsatı bulduk ve Yomra’ya duyduğu bu samimi bağlılığa karşılık olarak fahri hemşehrilik unvanını sözlü olarak takdim ettik.” dedi.

Samimi bir havada geçen görüşmenin ardından Başkan Bıyık, “En kısa zamanda Yomra’da bir araya gelip Trabzonspor maçını birlikte izlemeyi büyük bir heyecanla bekliyoruz. Kendisini ilçemizde ağırlamaktan onur duyacağız.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber