Reklam

Reklam
Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

ŞAMPİYONA, TÜRKİYE AMPUTE MİLLİ TAKIMI’NIN GALİBİYETİYLE BAŞLADI

Ampute Uluslar Ligi Şampiyonası’nda Türkiye ile İtalya karşılaştı. Karşılaşma Türkiye Ampute Milli Takımı’nın 5-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmayı statta takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Milli Takımı tebrik etti. 

ŞAMPİYONA, TÜRKİYE AMPUTE MİLLİ TAKIMI’NIN GALİBİYETİYLE BAŞLADI
  • Spor
  • 14 Eylül 2025


ŞAMPİYONA, TÜRKİYE AMPUTE MİLLİ TAKIMI’NIN GALİBİYETİYLE BAŞLADI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Trabzon’da gerçekleştirilen Ampute Uluslar Ligi Şampiyonası yoğun katılım ve Türk Milli Takımı’nın galibiyetiyle başladı. Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki Yavuz Selim Sahası’nda gerçekleşen şampiyonanın ilk maçında Türkiye ile İtalya karşılaştı. Karşılaşma Türkiye Ampute Milli Takımı’nın 5-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmayı izleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Milli Takımı tebrik etti. 

MAÇLAR DEVAM EDECEK
Turnuva 12-14 Eylül tarihleri arasında oynanacak maçlarla tamamlanacak. Bugün saat 17.00’de Polonya ile İngiltere karşılaşacak, yarın (13 Eylül Cumartesi) ise saat 15.00’te Türkiye-Polonya, saat 17.00’de de İngiltere-İtalya maçları oynanacak. 14 Eylül Pazar günü ise saat 15.00’te İtalya-Polonya, saat 17.00’de Türkiye-İngiltere karşı karşıya gelecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber