Reklam

Reklam
Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

Şalpazarı’nda Yavuz Ağıralioğlu’na Yoğun İlgi

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Trabzon’un Şalpazarı, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şalpazarı’nda Yavuz Ağıralioğlu’na Yoğun İlgi


Şalpazarı’nda Yavuz Ağıralioğlu’na Yoğun İlgi

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Trabzon’un Şalpazarı, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Şalpazarı ziyaretinde özellikle AK Parti, MHP ve CHP seçmenlerinin de yoğun ilgisi dikkat çekti.

İlçe merkezinde esnaf ziyareti yapan Ağıralioğlu, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek sorunları ve talepleri dinledi. Sıcak tavırlarıyla ilgi gören Ağıralioğlu, kendisiyle görüşen bir vatandaşı Anahtar Parti’ye davet ederek:
“Bence sen siyaset yap. Anahtar Partimize buyur, beraber memleketimizi yönetelim.” ifadelerini kullandı.
Yeni bir parti olduklarını ve teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürdüklerini vurgulayan Ağıralioğlu, ziyaretleriyle ilgili olarak:

“Halkımızla temas kurdukça doğru yolda olduğumuzu görüyoruz. Türkiye’nin her köşesinde vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber