1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. BAŞKAN ZORLUOĞLU ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ZORLUOĞLU ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kaymaklı-Çukurçayır bağlantı yollarında yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülmesinden memnun olan Başkan Zorluoğlu, gece gündüz demeden mesai yapan belediye çalışanlarına tatlı ikramında bulundu. 

Bulduğu her fırsatta aksaklıkları ve çalışmaları bizzat yerinde görmek isteyen Başkan Zorluoğlu, mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Zorluoğlu, “Çukurçayır Mahallemizde bulunan Dik Sokak, Şehit Zafer Çabuk Caddesi ve Ormanyolu Caddesi’nin yolları çok bozuktu. Kendi aracımla gelerek buraları bizzat inceledim. Çalışmaların hızlanması için gerekli birimlere talimat verdim. Altyapı çalışmalarının ardından nihayet asfaltımızı dökmeye başladık. Bu zamana kadar bizlere sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ 
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri ise “Biz yıllardır yol konusunda sıkıntı çekiyorduk. Sayın Başkan buraya gelerek gerekli incelemeleri yaptı, yaşadığımız sorunları gördü ve hemen talimat vererek çalışmaların başlamasını sağladı. Yollarımızın asfaltlanmasının ardından en büyük sorunumuz ortadan kalkacaktır. Bu konuda Başkan Murat Zorluoğlu’na ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

BAŞKAN ZORLUOĞLU ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!