1. Haberler
  2. Siyaset
  3. “Ülke olarak ‘Aptal Puma Sendromu’ yaşıyoruz”

“Ülke olarak ‘Aptal Puma Sendromu’ yaşıyoruz”

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Bugün ülke olarak, siyaset olarak ‘Aptal Puma Sendromu’ yaşıyoruz. Bir avın peşinde koşuyoruz ama attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmiyor.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


“Ülke olarak ‘Aptal Puma Sendromu’ yaşıyoruz”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş partisinin İstanbul Kadın Kolları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İstanbul Boğazı’nda tekne turu şeklinde gerçekleşen iftarda konuşan BTP lideri, Türkiye’nin en önemli gündeminin ekonomi olmasına rağmen bu konunun gündemden uzak tutulmak istendiğini söyledi.

Baş, “Gözünüzün önüne üç tane samanı koyup ateşe veriyorlar, tam şurada samanlar yanıyor, zannediyorsunuz ki ormanlar yanıyor. Bunların ortaya koyduğu meselelerin hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Asıl mesele, tek çözümü bizim elimizde olan meselelerdir. Asıl mesele ekonomidir” dedi.

“Ülke olarak ‘Aptal Puma Sendromu’ yaşıyoruz”

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!