Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Fatih Suat Oyman’dan Ahmet Metin Genç’e yanıt…

Fatih Suat Oyman’dan Ahmet Metin Genç’e yanıt…

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamalara yazılı yanıt verdi.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Suat Oyman'dan Ahmet Metin Genç'e yanıt...

Oyman, “Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun programı sonrasında yaptığı açıklamalar için hayretler içerisindeyim. Öncelikle ifade etmem gerekir; Sayın Genç’in Trabzonspor sevgisine asla bir sözümüz olmaz ama sanki tek sevdalı kendiymiş gibi hareket etmesin.Programı net olarak takip etmemiş; Ekrem başkanımız Trabzonluların centilmenliğinden bahsederken ‘bir kurumsal kimliğin’ değil, farklı takımları destekleyen ve istanbul’da yaşayan insanların selamını demiştir. İnsanların ayrışmaması adına yapılan konuşmada Ahmet Metin Genç’in bu tutumuyla kendi partisinin ayrıştırma çabasına girdiğini öğrendik.

Sayın Genç’in “Ben herkesin başkanıyım” sözü demek ki sadece bazı platformlar içinmiş; işte samimiyetsiz duruş budur!” ifadelerini kullandı. 
Oyman, açıklamasına şu şekilde devam etti: İkinci bir konu, Ahmet Metin Genç önce 2010-2011 sezonunda iktidar partisinin ve makamlarının sürecindeki tavırlarını ortaya koysun ve bir söz etsin; Boş sözlere karın tok.

Trabzonspor’un istismarından bahsetmek için önce şampiyonluk kutlamalarında kendi partilesine bakmalıdır; hemşehrilerimizin ‘yuhlaması’ kendilerine yeterli cevap olduğunu düşünüyorum. 
Sayın Genç, ‘Ekrem bey siyaset yapıyor’ diyene kadar Ortahisar meclisinde siyaset yaptırmıyorum diyerek dışarıda meclis üyelerinin paylaşımlarını görmüyorsa burada da samimiyetsizlik görürüm. Hangi gerçekleri inkar edebilir; gençlerin şehri terkettiğini mi? Boztepe viyadüklerinin halini mi? Tek kişinin aklının tek kişiye yeter dediğini mi? Her zaman derim herkes önce kendine bakacak.
Son olarak Sayın Ekrem İmamoğlu Trabzonludur, her yerde gururla ifade eder, her yerde hemşehrilerine sarılır. Bununla ilgili tezat görüş bildiren de hadsizlik etmiştir” 

Fatih Suat Oyman’dan Ahmet Metin Genç’e yanıt…

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!