
Yaklaşık 430 delegenin oy kullanacağı kongrede, adaylar delegeleri salonun girişinde karşıladı.
Kongrede mevcut başkan Erdal Uzun Mavi Liste ile Seher Melek ise Sarı Liste ile yarışacak.
Kongrede açıklamalarda bulunan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Hafta içinde bir yerel partide AK Parti Milletvekili Salih Cora, Trabzon’da Güney Çevre Yolunun ihalesini yapılacağını söyledi. “Eğer ihalesini yapamazsak, aday olmayacağını” söyledi. Çok enteresan. 20 yıl sonra, Güney Çevre Yolunun ihalesini yapacaklarmış. Allah’tan korkun. 20 yıl bu millet size yetki verdi. Trazon’un çok büyük sorunları, çok büyük projeleri var.
Trabzon Büyükşehir ama, Büyükşehir halinden kadük kalmış şehir olarak kaldı. Güney Çevre Yolu Projesi, trafiği ortadan kaldıracak büyütecek proje. Demiryolu hattı projesine ihtiyacı var. Trabzon’umuzun bir yatırım adasına ihtiyacı var. Trabzon’un, hafif raylı sisteme ihtiyacı var.
KUVVETLİ: 4 AK PARTİ BAKANI, 1 KORAY AYDIN YAPAMADI
Hiç bir tanesini yapamadılar. 20 yılda sadece bu projelerin hayata geçirilmesi için seçimden önce millete vaat olarak verdiler ama bugüne kadar vaat olarak kaldı. Her dönem AK Parti’nin Trabzonlu 3 – 4 bakanı oldu.
Koray Aydın Bakan olduğunda şu anda trafiği rahatlatan sahil geçiş yolunu yaptı. Bunları 3,5 senede yaptı. Sonra bildiğiniz Tanjant, Meydan, Değirmendere arasındaki yolu hızlı şekilde açtı. O zaman Trabzon Büyükşehir değildi. O zaman belediyelere yardımlar yaparak ulaşıma katkılar sağladı.
4 tane AK Parti Bakanı, 1 tane Koray Aydın yapamadı.
Şimdi yine seçim öncesine vaatlerle yol alacaklarını düşünüyorlar ama asla bu millet bundan sonra onlara bu geçişi vermeyecek” diye konuştu.





