Reklam

Reklam
Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

BİLİM HER ÖĞRENCİ İÇİN ULAŞILABİLİR OLUYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ekipleri, köy okullarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla bilimin her öğrenci için ulaşılabilir olması hedefleniyor. 

BİLİM HER ÖĞRENCİ İÇİN ULAŞILABİLİR OLUYOR


BİLİM HER ÖĞRENCİ İÇİN ULAŞILABİLİR OLUYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ekibi, Vakfıkebir ilçesindeki Deregözü İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinliklerde doğa bilimleri, tasarım, teknoloji, matematik, astronomi ve uzay havacılık gibi farklı alanlarda uygulamalı atölyeler gerçekleştirildi. Öğrencilerin eğlenirken öğrendiği, bilimsel merakı destekleyen etkinlikler büyük ilgi gördü. 

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi, bilimi herkes için erişilebilir kılma hedefiyle özellikle köy okullarına yönelik etkinliklerini sürdürecektir. Çocuklarımız en değerli varlıklarımız. Onları bilim ışığında geleceğe en güzel şekilde hazırlamak için çalışmalarımız devam edecek” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber