Reklam

Reklam
Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

DERE YATAĞIDAN MALZEME ALINMASI DOĞRU DEĞİL DERESİNİN YATAĞINI TARUMAR ETMEK İÇİN KİM İZİN VERDİ

İkizdere Vadisinin dere yatağında taş çakıl alınmasına tepkiler var. İlçe merkezinden 3 km kadar aşağıda İşkencedere mevkiinde iş makineleri tarafından

DERE YATAĞIDAN MALZEME ALINMASI DOĞRU DEĞİL DERESİNİN YATAĞINI TARUMAR ETMEK İÇİN KİM İZİN VERDİ


DERE YATAĞIDAN MALZEME ALINMASI DOĞRU DEĞİL DERESİNİN YATAĞINI TARUMAR ETMEK İÇİN KİM İZİN VERDİ

İSMET KÖSOĞLU

 Malzeme alınmasına tepki gösteren vatandaşlar yapılan işlemin derede ekolojik dengeye zarar verdiği kadar karayolu içinde tehlikeli olduğunu söyledi.

Dere yataklarından kum, çakıl vs malzeme alınmasının sakıncalı olduğunu ilerde çok vahim hasarlara sebep olabileceğini söyleyen yöreden duyarlı insanlar’’ burada bu iş makinesinin malzeme alma izini var mı? İş makinelerinin dereden malzeme alması yasal mı? İzinler kimden alınmış. DSİ veya Özel İdare izni varmı nasıl verilmiş. Burada yapılan çalışmalarda balık yuvaları yok ediliyor. Yüklenici firma para kazanacak diye bizim dere yatağını tarumar etmemeli. Böyle bir hakkı yoktur. Yetkilileri bu çarpık konu hakkında göreve çağıyoruz. Derede çevre katliamı yapılıyor’’ dediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber