Reklam

Reklam
Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

KA-FEM’den Dayanışma Yemeği

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Kulübü Derneği (KA-FEM) düzenlediği geceyle hem yeni yılı hem de başarılı bir şekilde vermiş oldukları konseri kutlayarak, birlik- beraberlik ve dayanışmaya vurgu yaptı.

KA-FEM’den Dayanışma Yemeği


KA-FEM’den Dayanışma Yemeği

Dayanışma yemeğinde yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticiler, TSM Topluluğu elemanları, üyeler ve davetliler bol bol sohbet etme fırsatı buldular, gönüllerince eğlendiler.

Geçmiş yıllarda daha sık organize ettikleri ancak pandemi ile birlikte uzun bir süre ara verdikleri dayanışma gecesini gelen talepler doğrultusunda yeniden hayata geçirdiklerini ifade eden KA-FEM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Adanur yaptığı konuşmada “Birlik, beraberlik ve dayanışma adına hep birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çok güzel bir katılım oldu. Bu organizasyonda birçok arkadaşımın emeği var. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. KAFEM derneği olarak böyle organizasyonlara ve konserlere devam edeceğiz. Bu akşam hep birlikte stres atıp sonrasında yeni programlarımız için çalışmalara devam edeceğiz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Mustafa Kaan Demirci önderliğindeki Grup Beri, geceye katılanları seslendirdikleri şarkılarla coşturdu. Gecede ayrıca yapılan çekilişle de davetlilere sürpriz hediyeler verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber