Reklam

Reklam
Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

MAVİ;”VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERİLMEDEN ALINAN KARARLAR HEP KISA ÖMÜRLÜ OLMUŞTUR”

Haber:Dilek ONAY CAN

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi , budama oranının değiştirilmesinin yeterli olmadığını öne sürerek, bunu başarı olarak sunanları eleştirdi.

Mavi; çayda budama zorunluluğunun tümüyle kalkmasını, budama yapmayanların çaylarını satabilmelerini, budama yapanların da budama tazminatı almaları gerektiğini belirtti.

5 yıl budama yapan üreticilere muafiyet verilerek Çaykur”a çay satabilmeli diyen Mavi; “şimdi yapılan düzenleme ile iki yıl önce ki duruma dönülmüş, sanki büyük bir değişim yapılmış gibi, bunun bir lütuf gibi sunulması, başarı diye üreticilere lanse edilmesi ucuz siyaset olmuştur. Politika üretemeyenler bizlerin önerilerine istemezuk zihniyeti ile yaklaşarak maalasef makamları işgal etmektedirler. Vatandaşın sesine kulak verilmeden alınan kararlar hep kısa ömürlü olmuştur son alınan budama kararı da böyledir” açıklamasında bulundu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber