
Bu sadece bir ısınma sorunu değil, açık bir sağlık krizidir.
Hemen yanı başımıza baktığımızda, Giresun ilimizin neredeyse tüm ilçelerinde doğalgazın %100’e yakın bir oranda ulaştığını gururla izliyoruz. Eğer Giresun’da bu çalışma başarıyla sonuçlandıysa, Trabzon’da da pekala sonuçlanabilir. Bizim insanımız da en az komşularımız kadar temiz bir havayı ve modern ısınma konforunu hak ediyor.
Aksa Doğalgaz yetkililerine sesleniyoruz: Şalpazarı halkı olarak bizler hazırız! İlçemizin kapısını artık doğalgaz için çalmanızı bekliyoruz. Giresun’daki başarılı modelin Trabzon’da da uygulanmasını bekliyoruz.
Şalpazarı Saadet Partisi İlçe Başkanlığı olarak bu sürecin takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Şalpazarı’nın hak ettiği o temiz ve aydınlık günlere kavuşması için Aksa Doğalgaz’ı ve tüm yetkilileri ivedilikle göreve davet ediyoruz.
Nusret ÖZENDİ
Saadet Partisi Şalpazarı İlçe Başkanı


