1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Umut ve Yaşam Eğitimlere Devam Ediyor

Umut ve Yaşam Eğitimlere Devam Ediyor

Derneklerin kurumsallaşmasına yönelik Roche'un düzenlediği kapasite geliştirme toplantısının ilk gününü geride bıraktık.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Derneklerin  kurumsallaşmasına yönelik  Roche’un düzenlediği kapasite geliştirme toplantısının ilk gününü geride bıraktık.
10 derneğin katıldığı toplantıda, derneklerin 2019 faliyetleri ve 2020 hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.
Bizim için çok yararlı bir gün oldu.


Danışman Moderatör Suat Özçağdaş ve ev sahibi Roche’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Umut ve Yaşam Derneği başkanı Dr Nimet Baki derneğimizin kurumsal kapasitesini güçlendirmek için bu tür eğitimlere çok önem veriyoruz..UMUT VE YAŞAM
Derneği mizi temsilen toplantıya katılan genel sekreterimiz  Emre Budak ve Fatma Tarakçıya çok teşekkür ederiz .

Umut ve Yaşam Eğitimlere Devam Ediyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!