1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. TTB-TTSO-OF TSO’dan deprem bölgesine yardım malzemesi

TTB-TTSO-OF TSO’dan deprem bölgesine yardım malzemesi

Trabzon Valiliği ve TOBB'un koordinasyonunda Trabzon Ticaret Borsası (TTB), Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Of TSO tarafından, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremden etkilenen illere yardım malzemesi gönderildi.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


TTB-TTSO-OF TSO’dan deprem bölgesine yardım malzemesi

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan asrın felaketi olan deprem haberini aldıkları andan itibaren koordineli bir şekilde yardım faaliyetlerine başladıklarını belirterek, “Trabzon Valiliğimiz ve TOBB koordinasyonunda tüm üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte tespit edilen ihtiyaç malzemelerini en kısa sürede Trabzon Valiliği, TOBB ve AFAD işbirliğinde TTSO ve Of TSO’nun da katkılarıyla ihtiyaç olan bölgelere gönderdik” dedi.

Başkan Ergan yardımın tüm Türkiye’de adeta bir çığ gibi yayıldığını, insanların kendi imkanlarıyla ellerinden gelen gayreti gösterdiğine dikkat çekerek emeği geçen ve yardımda bulunan herkese teşekkür etti.

Ergan ayrıca, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi koordinasyonunda depremzedelerin konaklaması ve yardım malzemelerinin nakliyle ilgili “Evimiz Evinizdir” sloganıyla başlatılan kampanyaya da Trabzon iş dünyası olarak destek vereceklerini ve üzerlerine düşeni yapacaklarını sözlerine ekledi.

TTB-TTSO-OF TSO’dan deprem bölgesine yardım malzemesi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!