Reklam

Reklam
Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

İKİZDERE İHL ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ YERLİ MALI HAFTASINI ÇIĞ KÖFTE İLE KUTLADI

12-18 Aralık günlerinde kutlanan Yerli Malı Haftasında İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Çiğ Köfte etkinliği yaptı.

İKİZDERE İHL ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ YERLİ MALI HAFTASINI ÇIĞ KÖFTE İLE KUTLADI


İKİZDERE İHL ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ YERLİ MALI HAFTASINI ÇIĞ KÖFTE İLE KUTLADI

İSMET KÖSOĞLU

İmam Hatip Lisesi Yemekhanesinde yapılan hafta programına öğretmen ve öğrenciler yanında Kaymakam Burak Yaylacı, İlçe Müftüsü Muhammet Ali Berber, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu ve Okul Müdürü Saffet Yılmaz katıldı. Yerli Malı kullanmanın önemine değinen Kaymakam Burak Yaylacı ‘’öncelikle üreterek tüketmeliyiz. Üretilen mallar yerli malı olursa değerlidir ve yerli malı ile ülke kalkınması gerçekleşir. Çiğ köftemiz bölgemizde az olmakla birlikte yurdumuzun yerli malıdır. Tertipleyenlere teşekkür ederim’’ dedi. Okul Müdürü Saffet Yılmaz ‘’okulumuzda yerli malı haftası kapsamında Çiğ köfte etkinliği düzenledik. Her şeyi öğretmen ve öğrencilerimiz elbirliği içinde yaparak ikram ettiler. Kendilerine teşekkür ederiz. Yerli Malı kullanmayı hepimiz görev saymalıyız ‘’dedi.

Her yıl 12-18 Aralık tarihlerinde hafta boyunca okullarda yapılması planlanan etkinlikler “katma değerli üretim, tasarruf ve yatırım bilincinin oluşturulması, yerli üretimin desteklenmesi, coğrafi işaretli ürünler ile sürdürülebilir ve çevre dostu tüketim” gibi başlıklar altında toplanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber